Leer meer over Facebook en Windows 8

CASTRICUM – Tijdens de workshop Windows 8 op woensdag 3 december worden de mogelijkheden van Windows 8 t.o.v. de oudere Windowsversies uitgelegd.

Er zijn geen Windows 8-computers beschikbaar om te oefenen. Men kan een eigen Windows 8-laptop meenemen. Om deze workshop te kunnen volgen, is ervaring met de computer vereist. De kosten ad € 7,50 voldoet men bij aanmelding.

Leer meer van Facebook op woensdag 10 december en ontmoet andere mensen met dezelfde interesses. Tijdens de workshop komen de verschillende aspecten van Facebook aan de orde. De kosten ad € 3,00 voldoet men bij aanmelding.

De workshops zijn bestemd voor mensen voor wie een rustig tempo van belang is. Er is steeds de mogelijkheid om vragen te stellen. Beide workshops worden gegeven op de bovenverdieping van de bibliotheek, van 14.00 – 16.00 uur. U zich vooraf aan te melden bij Welzijn Castricum, telefoon: 0251 65 65 62 of per e-mail: info@welzijncastricum.nl.

Voor vragen op computergebied is er iedere woensdagochtend tussen 11.00 en 12.00 uur een inloop in de bibliotheek van Castricum. Ervaren vrijwilligers zullen proberen antwoord te geven op alle mogelijke computervragen. De inloop is gratis.