College keurt extra appartementen Walstro goed

CASTRICUM – Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het wijzigen van een omgevingsvergunning voor de Walstro.

Op 28 oktober verleende het college al een vergunning, die vergunning wordt nu gewijzigd. De oorspronkelijke omgevingsvergunning ging over de bouw van 12 appartementen en 23 begeleid-wonen studio’s. In de gewijzigde vergunning worden twee extra appartementen gebouwd.

De twee extra appartementen zijn identiek aan de appartementen uit de eerdere vergunning. De vergunning werd verleend aan SIG, een organisatie voor mensen met een verstandelijke en/of autismeverwante beperking.

Belanghebbenden kunnen nog bezwaar indienen tegen de vergunning bij de voorzieningenrechter in Alkmaar.

Foto: een woonproject van SIG in Haarlem