Abonnementen veerponten 2015 in aantocht

AKERSLOOT – Iedereen die op dit moment een abonnement heeft op de veerpont in Akersloot-Noord en/of De Woude, ontvangt eind november een brief over hoe het abonnement online kan worden verlengd.

Eerder dit jaar nam de gemeente Castricum het beheer van de twee veerponten over van het hoogheemraadschap. Dat betekent dat de gemeente nu ook de administratie van abonnementen gaat beheren. Iedereen die op dit moment al een abonnement heeft, en dus in de administratie staat, krijgt eind november een brief over hoe dit abonnement via de website is te verlengen voor 2015.

Wie nog geen jaarabonnement heeft, maar dat wel wenst, kan zijn naam, adres en woonplaats mailen aan moniquewelsink@castricum.nl.  Uiteraard blijft de pont ook toegankelijk voor mensen die minder vaak of eenmalig overgezet willen worden. Daarvoor blijven de dagkaarten bestaan.