FC Castricum wint in verlenging van Beursbengels

CASTRICUM – FC Castricum heeft in de achtennegentigste minuut weten te winnen van De Beursbengels uit Amsterdam. Het werd 2-1 voor de Castricummers.

Al na drie minuten scoorde Duco de Koning van FCC het eerste doelpunt. Er werd door FC Castricum daarna goed verdedigd en vooral in het midden was er voor de tegenstander geen doorkomen aan. De ploeg van coach Loots kreeg verschillende kansen. Vlak voor rust had er 2­-0 op het scorebord moeten staan toen Joris Schekkerman met zijn lange inworp voor veel verwarring zorgde, maar niemand van FC Castricum de trekker overhaalde.

Na de rust kwamen De Beursbengels met een nieuwe spits het veld op. In de tweede helft scoorden de gasten uit Amsterdam de gelijkmaker. Vlak voor tijd kwam de 19-jarige Elario Zweet het veld op, in de verlenging scoorde hij voor FC Castricum het winnende doelpunt.

Foto: Duco de Koning wordt gefeliciteerd met zijn doelpunt. In de achtergrond begrijpt de doelman van De Beursbengels niet hoe de bal het doel in kon worden gekopt.