Verkiezing Leukste Bakker van Castricum

CASTRICUM – Vandaag is in iedere gemeente in Nederland het startschot gegeven voor de Verkiezing van de Leukste Bakker. Iedere bakker is uniek. Maar welke bakker is de allerleukste van Nederland?

De keuze is aan u. Iedereen mag tijdens de Verkiezing van de Leukste Bakker een stem uitbrengen via www.leukstebakker.nl. Zo krijgen klanten de mogelijkheid om hun waardering over hun favoriete bakker uit te spreken en maken zij tegelijkertijd kans op leuke prijzen.

Tot en met 9 januari 2015 kan er gestemd worden in de gemeente Castricum. Na de gemeenteronde volgt een korte finaleronde (2 t/m 19 februari 2015), waarin de gemeentewinnaars het tegen elkaar opnemen voor de titel “Leukste Bakker van de provincie”. Daarna is de finale voor felbegeerde titel “Leukste Bakker van Nederland”.