Spelletjes, North Empire Fest 2 en Weerwolven!

CASTRICUM – Iedere eerst en derde woensdag van de maand is het tijd voor de Spelletjesavond van De Bakkerij. Op 5 november is het weer zover! Munchkin, Monopoly, Machiavelli, dammen, schaken of pesten. Alle spellen zijn welkom en jij dus ook! Zaal open: 20 uur. Entree gratis.

Zondag 9 november staat onder de noemer North Empire Fest 2,  PunkRock centraal in de Bakkerij. Er is wederom een prachtige internationale line-up met 6 bands te bewonderen. 

Zo speelt o.a. de lokale en tevens internationale punk band Sweet Empire als eerste. Gevolgd door de akoestisch gedreven punk van Bad Ideas uit Engeland. Het Duitse Irish Handcuffs zal een stevige pot pop-punk a la oude Green Day door de tent knallen.

Afsluiter is het uit Long Beach (USA) afkomstige Joyce Manor. Het festijn begint al vroeg: deuren gaan om 16 uur open en de entree bedraagt slechts 8 euro.

Maandag 10 november is er Weerwolven. Op de vooravond van Sint Maarten zijn de weerwolven teruggekeerd naar De Bakkerij. Zaal open: 20 uur. Entree: gratis!

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/debakkerij.