FC Castricum E1 kampioen!

CASTRICUM – Onder een stralende najaarszon is FC Castricum E1 afgelopen zaterdag kampioen geworden. Door ADO 20 E1 met 6- 1 te verslaan werd ook de laatste poulewedstrijd in de Hoofdklasse gewonnen.

Dat er spanning stond op de spelers van FC Castricum E1 was goed te merken. Op het hoofdveld van ADO 20 en met veel toeschouwers op de tribune was het natuurlijk een speciale wedstrijd, want kampioen word je niet zo vaak.

Met de ruime voorsprong op zak was FC Castricum E1 ook de betere ploeg in de 2e helft. ADO 20 werd alleen nog een keer gevaarlijk bij een inzet uit een corner, die net naast het doel ging van de prima keepende Jasper Peusken. Waar ADO geen vuist kon maken deed FC Castricum dat wel. Tjidde Geerts scoorde nog tweemaal. Eerst met links na een goeie kaats van Shane Jansen, 1- 5. Een prachtig doelpunt. Daarna nog een keer met zijn rechter been toen hij de rebound binnen schoot na een schot van Jim Koper, en werd FC Castricum E1 was kampioen!

Op de foto: achter: trainer Sjoerd en leider Pieter. Staand vlnr: Joris, Nick, Tjidde, Steijn en Pieter. Gehurkt vlnr: Jim, Jaden, Jasper, Shane en Finn.