De Castricumse Rugby Club verzaakt niet

CASTRICUM – De Castricumse Rugby Club heeft goede zaken gedaan in de strijd om de top zes posities. Op Sportpark Wouterland, onder toeziend oog van de sponsors, wonnen de Duinranders met 44-24 van concurrent RC Eemland.

Ook de andere kandidaten voor de kampioenspoule voegen woord bij de daad en wonnen allen met bonus hun wedstrijden. RC the Dukes blijft koploper, met de Castricumse Rugby Club stationair op de bronzen positie.    

Deze wedstrijd ging niet alleen om de punten, ook de Michael Cahsay Memorial Trophy stond op het spel. Cahsay, voormalig speler van Eemland en Castricum stierf onverwachts in 2012. Beide clubs sloegen de handen ineen voor een nieuwe traditie. De 1ste wedstrijd van het seizoen staat voortaan in het teken van Michael. En wordt exclusief tussen Cas RC en RC Eemland gespeeld. De Michael Cahsay Memorial Trophy blijft hiermee in Castricum!

Zaterdag 8 november staat de Haagsche Rugby Club tegen de Castricumse Rugby Club gepland. Let op, kick off tijd is dit keer 14.00 uur!