SIG zoekt gezelligheidsmaatjes

CASTRICUM – SIG is op zoek naar gezelligheidsmaatjes voor mensen met een verstandelijke beperking. SIG is er voor mensen die zelfstandig wonen in een woonvorm.

Een vrouwelijke bewoonster is op zoek naar een vrijwilliger die zo nu en dan een dagje met haar uit wil, bijvoorbeeld een kopje koffie drinken, een wandeling op het strand of een dagje naar de dierentuin.

Een andere mevrouw heeft een spastische arm waardoor het koken wat moeilijk is. Zij zou dan ook graag iemand vinden die het zelfstandig koken met haar oppakt op woensdag-, donderdag-, of vrijdagavond een keer in de week of twee weken. Zij is een spontane, vrolijke en enthousiaste vrouw die graag alles aanpakt wat haar tegemoet komt en geniet van persoonlijk contact.

Wie interesse heeft in deze, of andere vrijwilligersvacatures kan contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Stichting Welzijn Castricum: vcc@welzijncastricum.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.vrijwilligerswerkcastricum.nl.