“Mindfuck op wandelgympen”

CASTRICUM – Vrijdag 31 oktober is Merel Moistra van de partij op het Podium Ongekend Talent. Zij speelt haar voorstelling “Mindfuck op wandelgympen”.

Het is de vierde keer dat Merel in Castricum haar voorstelling speelt. Ze is hilarisch leuk , knalzacht en zijdehard. Het wordt een avondvullende voorstelling van Carréformaat. Dorpsstraat23 geeft creeatievelingen de kans zich te presenteren voor publiek in de sfeervolle ruimte aan de Dorpsstraat 23 in Castricum.

Het plubliek is voor 15 euro een avond All-In-UIT zi. In De pauze en tijdens het stuk worden er gratis consumpties geserveerd.
 
Zaterdag 1 november is er een aanschuifmaaltijd voor een lokaal goed doel. Op het menu staat een Thais buffet. Voor 25 euro staat er een bordje voor u klaar. Het verschil tussen in- en verkoop gaat volledig naar een mooi initiatief.

Zaterdag 29 november is er wéér een aanschuifavond. Heeft u suggesties voor een goed doel dat de opbrengst van deze avond goed gebruiken kan, mail dan naar: info@dorpsstraat23.nl