Workshops klusjes in huis

CASTRICUM – Leer zelf die kleine, meestal dringende klusjes in huis op te lossen en volg hiervoor workshops die in een rustig tempo en in kleine groepjes worden gegeven. Men kan kiezen voor Sanitair, Electra, Verven en behangen of Gereedschap en materialen.

In de workshop sanitair op maandagmorgen 3 november om 9.30 uur staan op het programma: cv-installatie vullen en ontluchten, wastafel/aanrecht of toiletafvoer ontstoppen, lekkende kraan repareren en dakgoten schoonmaken.

In de workshop Electra op maandagmiddag 3 november om 13.30 uur komt aan bod: plafondlamp ophangen, stekker monteren, zekering (stop) verwisselen, enz. 

Op maandagmorgen 10 november om 9.30 uur is aandacht voor: houtwerk, muren en plafonds en bijzondere ondergronden schilderen, transparante lak, beits, olie en was aanbrengen. Vervolgens komt aan bod oud behang verwijderen, voorbehandeling van muur en het behangen zelf.

In de workshop Gereedschappen en materialen op maandagmiddag 10 november om 13.30 uur worden naast gereedschap veel voorkomende klussen behandeld, men gaat boren in steen en hout en een bankplankje maken.

Het is ook mogelijk zelf een groepje samen te stellen en de datum en tijd in overleg te plannen. Aanmelden bij Stichting Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5. Meer informatie www.welzijncastricum.nl of bel: 0251 65 65 62.