Spelletjes, stonerbands en interactieve lezing over werk & inkomen

CASTRUCUM – Woensdag 15 oktober is het weer spelletjesavond. Monopoly, Weerwolven, Twister, Scrabble, Stratego, of Kezen. Het maakt niet uit wat je wil doen! Toegang is gratis! Zaal open 20:00 uur!

Zaterdag 18 oktober spelen Stoner Night, Goldenwolf, Obese en As The World Burns.

Stonerrock is een grof soort rock-/metalmuziek gebaseerd op hardrock uit de jaren ’70 van bands als Black Sabbath. Goldenwolf is een vierkoppige band afkomstig uit de IJmond, onder de rook van Tata Steel. Goldenwolf speelt een mix tussen stonerrock en sludge. Goldenwolf is progressief en heeft een gevarieerd geluid.

De avond gaat verder met het Utrechtse Obese. Deze band is er eentje uit het stoner and sludge genre. Als laatste treedt As The World Burns op. ATWB bestaat uit Mark Prinsen en Michiel ‘Skipp’ van Buuren, een tweetakt takkeherriemachine, bestaande uit een drummer en een bassist met een te groot ego en veel te veel overdrivepedalen!  Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro.

Zondag 19 oktober is er een Interactieve lezing werk zoeken en vinden.
Ontdek wat jij echt wilt. Krijg zelfkennis en zelfvertrouwen. Vind met plezier werk waar jij gelukkig van wordt. Neem nu de eerste stap en kom op 19 oktober naar Zomaar een Zondagmiddag. Want daar zal niemand minder dan Justin Junier van Superheld.nu jou vertellen hoe je je innerlijke superheld wakker maakt!  Zaal open 14:00 uur. De lezing is gratis te bezoeken.

Meer informatie: www.podiumdebakkerij.nl