Peuter en ouderactiviteit van start met prentenboeken

BAKKUM – Woensdag 22 oktober staat voorlezen en samen kijken in verassende peuterprentenboeken centraal in de Cuneraschool, Vondelstraat 25 in Bakkum. De ochtenden worden wekelijks van 9.45 tot 11.15 uur gehouden.

Leeftijdsgenootjes ontmoeten, enthousiast samen spelen en ander spelmateriaal proberen is voor peuters heerlijk. Voor ouders is het plezierig elkaar, onder het genot van een kopje, te spreken, inzichten uit te wisselen en mogelijk contacten te verbreden.

Er is gedurende de morgen veel ruimte voor vrij spel. Halverwege de ochtend worden tijdens het eten en drinken samen wat peuterliedjes gezongen. Ook wordt een kleine poppenkastvoorstelling of knutselactiviteit door leerlingen van de Cuneraschool verzorgd.

Men kan zonder opgave langs komen en de activiteit is kosteloos. De peuter en ouderochtenden zijn een initiatief van een aantal ouders, in samenwerking met de Stichting Welzijn Castricum en de Cuneraschool opgezet. Meer informatie: Stichting Welzijn Castricum, telefoon 0251 656562.