Lezing ‘Verantwoordelijke pubers thuis’

CASTRICUM – Op 4 november organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Castricum de gratis lezing ‘Verantwoordelijke pubers thuis’. Tijdens deze lezing komen diverse vaardigheden aan bod om pubers te helpen op te groeien tot verantwoordelijke jonge volwassenen.

Eén van de grote uitdagingen van ouders en opvoeders van pubers is, weten hoe zij tieners kunnen stimuleren vaardigheden te ontwikkelen om zelfstandig te worden. Pubers moeten leren hoe ze goede beslissingen kunnen nemen. Dit kan namelijk het beste als een geleidelijk proces gebeuren.

Aan bod komt o.a. het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, betrouwbaar zijn en assertief zijn. Na afloop van de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen en ontvangen alle deelnemers een informatiefolder.

De lezing vindt plaats 4 november van 20.00 tot 22.00 uur in Bibliotheek Castricum, Geesterduinweg 1. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Aanmelden: www.ggdhollandsnoorden.nl
Meer informatie: cursusbureau@ggdhn.nl of 088-0100557.