Castricumse Middag uitgesteld

CASTRICUM – De makers van de populaire Castricumse Avonden hebben samen met de Zondagsociëteit van Welzijn Castricum een aantrekkelijke middag samengesteld op basis van de show ‘Effe buurten’ van vorig jaar.

Op het programma staan nostalgische liedjes en smeuïge verhalen over oude buurten in Castricum en Bakkum, zoals de Schoolstraat en de Klompenbuurt, gelardeerd met muziekoptredens van onder meer de succesvolle zusjes Lute als de ‘Andrew Sisters’.

Er valt weer veel te genieten en te lachen met Dick Groot en zijn enthousiaste ploeg, ondersteund door een vijf koppige band. Dick heeft een aantal teksten geschreven voor conferences en liedjes en zal met de nodige humor de Castricumse historie doen herleven. De prachtige foto’s van Oud Castricum maken het programma compleet.

De middag stond gepland op zondagmiddag 16 november, die middag gaat niet door. De Castricumse Middag wordt verplaatst naar begin 2015. Al aangeschafte plaatsbewijzen blijven gewoon geldig.

Meer informatie: Stichting Welzijn Castricum, telefoon 0251 65 65 62 of info@welzijncastricum.nl.