Toneelvereniging Pancratius 75 jaar

CASTRICUM – Dit jubileum zal worden gevierd met voorstellingen op 17, 18 en 19 oktober in Geesterhage.

Voor het 75-jarig jubileum heeft de vereniging het stuk ‘Rust, Vrede & Flinterman’ uitgekozen. Het door Ton Davids geschreven stuk speelt zich af bij begrafenisonderneming Flinterman. Het lijkt zware stof, maar niets is minder waar.

Aan het hoofd van de onderneming staat Esmé Flinterman die ook de zorg draagt over haar dementerende moeder en haar puberende dochter Colette. Als neef Lenny komt opdagen, krijgt de familie te maken met allerlei onvoorziene situaties. ‘Rust, Vrede en Flinterman’ is een eigentijds blijspel met een dodelijke dosis humor.

Na afloop kunt nog genieten van ‘huisband’ Jazzband Savoy. De entree bedraagt € 10,00 en kaarten zijn te verkrijgen bij : Boekhandel Laan, The Read Shop of via info@toneelverenigingpancratius.nl Reserveren: info@toneelverenigingpancratius.nl

Voor oudleden en hun eventuele partner liggen op zondagmiddag 19 oktober gratis kaarten klaar bij de kassa.