Pupillen FC Castricum trainen bij Rafael van der Vaart Academie

REGIO – Zondag 5 oktober zijn om 09.00 uur de getalenteerde tweedejaars E-pupillen van voetbalvereniging BVV De Kennemers, FC Castricum, Meervogels, Stormvogels, V.S.V. en RKVV Velsen weer met veel enthousiasme aan de slag gegaan.

De trainingen worden perfect verzorgd door onder andere Nick Westland en Sjoerd Verbeek van FC Castricum. en de trainers van de andere verenigingen.

De kinderen zijn erg gemotiveerd om lekker samen te trainen. In 18 trainingen op de zondag worden de spelers voorbereid op het grote veld. Waar de meeste voetbalscholen zich richten op de individuele ontwikkeling van spelers probeert de Rafael van de Vaart Academie ze door samenspel voor te bereiden op de grote overstap naar elf tegen elf. 

Rafael van der Vaart heeft tijdens een Skype gesprek met de kinderen toegezegd dat hij een keer naar de training komt kijken.

(Foto: Anita Jansen)