Politieberichten week 40

CASTRICUM – Van dinsdag 30 sept tot zondag 5 okt Kreeg de politie voor Castricum de volgende meldingen:

Dinsdag 30 september om 12.45 uur werd op winkelcentrum Geesterduin een dame gerold van haar portemonnee. In de portemonnee zaten allerlei pasjes. De dader isĀ  onbekend.

Woensdag 31 september om 15.40 uur was er een insluiping in een bejaardenwoning. Een onbekende man is via een niet afgesloten poort en idem achterdeur een woning binnengelopen terwijl de bewoonster aan de voorzijde stond te praten. De gehele woning is doorzocht, diverse goederen zijn weggenomen. De dader zou een donkere man zijn, 40 a 45 jaar oud, donkere jas (terwijl het erg warm was buiten) en had onverzorgd uiterlijk.

Zaterdagochtend 4 oktober om 03.00 uur was er aanrijding tussen 2 fietsers. Een jongeman botste met zijn fiets tegen een tegenligger op de Duinweg nabij de Madeweg. Door de val raakte een van de 2 jongens buiten bewustzijn. Toen de ambulance er was kwam hij weer bij kennis en is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Zondagochtend 5 oktober om 01.14 uur is een ruit bij een kinderdagverbljf ingegooid.

Bent u getuige of weet u meer van deze misdrijven, bel 0900-8844 of meld anoniem telefoon: 0800-7000