Groots muzikaal eerbetoon in de Burgerij

LIMMEN – Vrijdag 24 oktober is De Burgerij in Limmen het decor van een groots muziekspektakel ter ere van het 50-jarig jubileum van de band Poker.

Op deze avond betreedt uiteraard de jarige band zelf het podium, maar ook de vrouwen van popkoor De Limbeats en shanty- en folksongkoor De Skulpers uit Castricum geven acte de présence om nummers uit het Poker- én uit het eigen repertoire te vertolken. De voorbereidingen zijn in volle gang en er is één doel: de voeten moeten van de vloer!

De mannen van Poker speelden de eerste jaren onder de naam The Frogs Ltd. en maakten furore in de wijde omgeving. Razend populair waren de beatavonden in Hotel Borst in Bakkum. Elke zondagavond was het hotel, toentertijd door de jeugd omgedoopt tot poptempel, tot de nok toe gevuld met liefhebbers van de ruige en swingende muziek van The Frogs Ltd.

Kaarten a € 7,50 inclusief twee consumpties zijn verkrijgbaar bij Gall en Gall (Vuurbaak 7 in Limmen) en De Burgerij (Dusseldorperweg 103 in Limmen).  De deur gaat op 24 oktober om 19:30 uur open. Meer informatie op www.deburgerij-limmen.nl