Uitgeesterweg in Limmen afgesloten

LIMMEN – De Uitgeesterweg in Limmen is nog tot 31 oktober 2014 volledig afgesloten voor al het verkeer. De geplande werkzaamheden aan de brug Schulpvaart worden in die periode in één keer uitgevoerd. Dit is nodig omdat de brug verouderd is en niet meer aan de huidige eisen voldoet.

De brug Schulpvaart ligt aan de Uitgeesterweg tussen de Startingerweg en de N203 nabij Limmen in de gemeente Castricum. De brug is in november 2011 geïnspecteerd om de kwaliteit van de constructie te bepalen. Uit de inspectie bleek dat de brug dusdanig verouderd is dat de brug wordt vervangen door een nieuw exemplaar. Aannemer VBK Groep voert het werk uit.

De brug is tot 31 oktober 2014 afgesloten voor al het verkeer. In deze periode zal HHNK ook onderhoudswerkzaamheden aan de Uitgeesterweg en de Startingerweg uitvoeren. Het verkeer dat normaal gebruik maakt van de brug wordt omgeleid.