Tipkrant Positief Opvoeden

REGIO – De achtste editie van de Positief Opvoeden Tipkrant is uit. De krant geeft ouders informatie over kleine én grote opvoedingsvragen.

Het thema van de Tipkrant is Opvoeden=Teamwork. De Tipkrant wordt vanaf 6 oktober actief uitgedeeld en dit valt samen met de Week van de Opvoeding. De uitgave van de Tipkrant is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeenten in Noord-Holland-Noord.

Deze Tipkrant is één van de manieren om ouders te voorzien van informatie over het belang van teamwork in de opvoeding. Want samen een opvoedteam vormen, geeft duidelijkheid aan kinderen! Samen opvoeden kan met de partner, maar ook op heel veel andere manieren en met andere mensen.

In de Tipkrant is o.a. te lezen hoe de opvoedteams van drie verschillende gezinnen eruit zien. Ook staat de Tipkrant vol tips, ervaringen en informatie van andere ouders, kinderen en professionals die met Positief Opvoeden werken.

De krant is vanaf 6 oktober ook digitaal te lezen via www.positiefopvoeden.nl.