Just Jazz op Castricum 105

Iets na zevenen op donderdag 9 oktober is het jazzprogramma Just Jazz weer op Castricum105.

Was het de vorige keer een thema programma rond trompettist / zanger Louis Armstrong, nu blijven we veel dichter bij huis.  Zo dichtbij huis, dat we het best een regionaal programma mogen noemen. En de stijl? Noem het maar dixieland, maar dan gespeeld door een aantal totaal verschillende orkesten, met ieder hun eigen karakter. En daardoor wordt het een ongelooflijk afwisselend programma. Professioneel, maar dan met zoveel enthousiasme dat het werkelijk swingend uit het dak gaat.

Dus als u 9 oktober iets na zevenen Mood Indigo hoort, dat zo voortreffelijk door Hella Peterse wordt gezongen, dan bent u weer bij Just Jazz. De presentatie is in handen van Ineke en Fred Timmer.

Het programma op Castricum 105 is te beluisteren via FM 105.0 tot ver in de regio, FM 104.5 op de kabel in Bakkum en Castricum en FM 98.0 op de kabel in Akersloot, Limmen en op De Woude.  Ook via de livestream op de computer,  www.castricum105.nl, over de hele wereld.