Griffin Girls zingen in De Oude Keuken

CASTRICUM – Deze zaterdagmiddag een optreden van de Griffin Girls in De Oude keuken. Ze zingen swingende soul, groovy jazz, ontroerende kleinkunst en Franse pop.

Zes getalenteerde zangeressen ontmoetten elkaar in 2010 bij de musical “Als je valt”. Het beviel de meiden zó goed, dat ze besloten door te gaan als de “Griffin Girls”. Met aanstekelijk enthousiasme brengen ze hun liedjes in meerstemmige harmonie ten gehore. Met plaats voor solozang en dan blijkt dat ze stuk voor stuk prachtige stemmen hebben.

Met hun vaste pianobegeleider, Rick Piepers en vocal coach Caroline van Bavel wordt hard gerepeteerd. In de woorden van de Heemskerkse Rosalie de Mol: “Luister, geniet en zing mee! We hebben er al zin in!”

Zaterdag 11 oktober zingen de Griffin Girls van 14.00 tot 16.00 uur in De Oude Keuken. U vindt De Oude Keuken op het terrein van Dijk en Duin en ook op Facebook. Vanaf de ingang aan de Zeeweg is de route duidelijk aangegeven.