Cursus Sociale Hygiëne voor vrijwilligersorganisaties en verenigingen

De Stichting Welzijn Castricum organiseert in samenwerking met een ervaren (horeca)trainer een uitgebreide examentraining Sociale Hygiëne ter voorbereiding van het SVH-examen.

De cursus is voor vrijwilligers die werkzaam zijn bij verenigingen en vrijwilligersorganisaties. In twee avonden worden deelnemers goed voorbereid op het staatsexamen. Met een goede voorbereiding en aanwezigheid op de beide trainingsavonden ligt het slagingspercentage dicht tegen de 100%.

De cursus wordt gegeven op de dinsdagen 18 en 25 november van 19.00 tot 21.30 uur in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo aan de Kennemerstraatweg 464. De kosten bedragen € 25,-. inclusief koffie/thee en examen oefenvragen. De examenkosten bedragen € 127,- en het voor de cursus benodigde boek kost € 25,-.

Met behulp van sponsoring is het mogelijk de cursus voordelig aan te bieden aan vrijwilligersorganisaties en verenigingen die vaak niet de financiële middelen hebben om het verplicht gestelde diploma ‘Sociale Hygiëne’ te behalen. De verplichting is er wanneer men binnen de vrijwilligersorganisatie alcohol schenkt.

Informatie en opgave voor de cursus: Stichting Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5 in Castricum. Telefoon 0251 65 79 98. Mailadres: info@welzijncastricum.nl.