Bieb atelier, een creatieve activiteit voor kinderen

CASTRICUM – Vind jij ook wel eens iets, op straat, het strand of in het bos? Al dat moois wat je gevonden hebt verdient een plek in je eigen museum.

In de bibliotheek in Castricum kun je in de herfstvakantie je eigen boekmuseum maken. Een creatieve activiteit die ondersteund wordt met prachtige boeken en spannende verhalen. De workshop is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het Rijdend Atelier, waarin een grote voorraad materialen te vinden is om je eigen kunstwerk te maken. Natuurlijk wordt er tussendoor iets gedronken en gesnoept. Na afloop worden de kunstwerken tentoongesteld.

Wil jij ook meedoen? Kom dan op donderdag 16 oktober van 10.00 tot 11.30 uur naar Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1. De toegang is € 3,50. Je kunt je aanmelden bij de Klantenservice in de bibliotheek tijdens openingstijden. Reserveren is mogelijk op telefoonnummer 0251 655 678 of per mail via castricum@bknw.nl   Vooraf aanmelden is noodzakelijk.