Leer in vier lessen tekenen met uw rechterhersenhelft

CASTRICUM – Wilt u leren tekenen en denkt u dat u dat niet kan? Bent u een ervaren tekenaar, maar zou u best uw manier van tekenen willen verrijken?

Voor beide groepen heeft Toonbeeld een uitgelezen cursus op het programma staan. Het startpunt is: Tekenen is een vaardigheid en een vaardigheid kan je leren!

De cursus is ontwikkeld door de Amerikaanse Betty Edwards. Een unieke tekenmethode die gebaseerd is op hersenonderzoek én haar eigen jarenlange ervaring als tekendocent.

Met het tekensysteem dat Betty Edwards ontwikkelde, leer je over te schakelen naar de zienswijze van je creatieve rechter hersenhelft.De rechterhersenhelft is de zetel van intuïtie, ruimtelijk inzicht, verbeelding en creativiteit. 

De cursus bij Toonbeeld wordt gegeven door Anja Vosdingh Bessem. Zij is beeldhouwer en nieuwsgierig tekenaar. Zij heeft haar opleiding gedaan op de Rijksacademie in Amsterdam.

Tekenen volgens Betty Edwards start 20 oktober, op de maandagmiddag 14.00 uur – 17.00 uur en kost € 120 voor 6 lessen, inclusief materiaal. Aanmelden kan via de website van Toonbeeld: www.toonbeeld.tv