Foto-excursie bij PWN

CASTRICUM – Op zaterdag 11 oktober neemt PWN boswachter Natasja Nachbar u al vroeg in de ochtend mee het duin in. Er wordt dan gezocht naar objecten voor macrofotografie, zoals mossen, paddenstoelen en spinnenwebben tussen de heide.

Macrofotografie is het op zeer korte afstand fotograferen van objecten, waardoor details zichtbaar worden die met het blote oog niet of moeilijk te zien zijn. Dit gaat dus verder dan een close-up en vereist speciale techniek.

Fotograaf en cursusleider Ab Baart helpt u op weg bij deze specifieke vorm van fotografie. U leert ‘fotografisch’ kijken en fotovisie ontwikkelen, waardoor de kwaliteit van uw foto’s nog beter wordt.
 
De excursie start op 11 oktober om 8.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Onderweg is er een pauze ingelast in de Schaapskooi Bergen, waar u koffie en thee en een versnapering krijgt. Ook ontvangt u een naslagwerk bij de excursie. Kosten zijn € 27,50 p.p.

Meer informatie: www.pwn.nl/eropuit of telefonisch via Bezoekerscentrum De Hoep: 0251 661 066