Zaterdag 1 november Natuurwerkdag

REGIO – Binnenkort is de nationale Natuurwerkdag 2014, de grootste vrijwilligersactie in het groen. Doe mee en beleef een onvergetelijke dag in de Noord-Hollandse natuur!

Afhankelijk van de streek en de locatie zijn er verschillende werkzaamheden. Meestal gaat het kleinschalig onderhoudswerk, zoals snoeien, zagen, hooien, schoonmaken van poelen en paden, het knotten van wilgen, snoeien van fruitbomen, of het verwijderen van riet.

Kinderen zijn zeer welkom op de Natuurwerkdag. Op verschillende locaties zijn er speciale kinderactiviteiten.

Reserveer die prachtplek voor zaterdag 1 november. Snel aanmelden kan via: www.natuurwerkdag.nl Heeft u specifieke wensen? Kies een prachtige locatie uit bij u in de buurt. Er is ruim aanbod en hoe meer mensen mee doen, hoe gezelliger het is.

Meer informatie: www.landschapnoordholland.nl