Secretaris voor dansvereniging Igram gezocht

CASTRICUM – Igram is een vereniging die internationale danslessen, dansworkshops en bals organiseert in Castricum. Zij zijn op zoek naar een nieuwe secretaris. De secretaris van Igram is degene die de vergaderingen notuleert en in samenwerking met de voorzitter de agenda opstelt.

Geboden wordt een gezellig en enthousiast contact met het vrijwilligersbestuur en deelname aan evenementen, zoals een gezellig bal met orkest. De tijdsbesteding is minimaal 2 uur per 6 weken. Eventueel kunt u nog administratieve werkzaamheden verrichten, alles is in overleg met elkaar te bepalen. 

Wie interesse heeft in deze vacature of ander vrijwilligerswerk, kan kijken op de vacaturebank: www.vrijwilligerswerkcastricum.nl  of contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk (onderdeel van Stichting Welzijn Castricum). Telefoon: 0251 65 65 62, email: vcc@welzijncastricum.nl.  Bezoekadres:  Geesterduinweg 5, Castricum.