Spelletjesavond, bands en MasterPeace in de Bakkerij

CASTRICUM – Woensdag 17 septemberis het weer Spelletjesavond in de Bakkerij! Monopoly, Weerwolven, Twister, Scrabble, Stratego, Munchkin of Kezen. Het maakt niet uit wat je wil doen! Neem het mee. Zaal open om 20:00 uur. De entree is gratis!

Vrijdag 19 september is het Metal Night met The Mad Baron + SuffiX + In State Of Void. The Mad Baron is een progressieve metalband. SuffiX speelt melodieuze hardrock en metal. In State Of Void is een Beverwijkse band die een combinatie tussen power metal en thrash metal speelt. Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro.

Zaterdag 20 september spelen Ensor + Maggie Brown + Fabrieke
De drie bands zijn van het label/platform “Off Amsterdam”. Als podium voor samenwerking met dit soort initatieven maakt De Bakkerij graag ruimte vrij om wat vers Amsterdams talent naar Castricum te halen. Zaal open: 21:00 uur. Entree 4 euro

Zondag 21 september is het tijd voor MasterPeace: ‘de Internationale Dag van de Vrede’ tijdens Zo Maar een Zondagmiddag. MasterPeace is een nieuwe, positieve, internationale vredescampagne die met muziek, kunst en evenementen miljoenen mensen en bedrijven actief betrekt bij het terugdringen van gewapende conflicten en het bouwen van vrede. Zaal open 14.00 uur.De entree is gratis.

Tot 21 september worden in De Bakkerij mobieltjes ingezameld. Er zal tot die dag een box staan op de bar waarin je oude of kapotte mobieltjes kan doen.

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/ZomaareenZondagmiddag of www.facebook.com/debakkerij.