Beurs voor tweedehands kinderkleding

CASTRICUM – Op een voordelige manier de wintercollectie van uw kind uitbreiden? Op camping Geversduin is zaterdag 20 september een kinderkledingbeurs. Bij het restaurant zijn dan kleren (maat 50 tot en met 176) te vinden, maar ook andere spullen als boxen, Maxi-Cosi’s of speelgoed.

De beurs is bedoeld voor particulieren. Wie baby- of kinderkleding, speelgoed of alles wat daarmee te maken heeft wil verkopen, kan zich opgeven via aanmelden@kinderkledingbeursdeschatkist.nl. Alle kleren zijn schoon en overzichtelijk opgehangen en voor een klein prijsje te koop. Koffie en gebak staan klaar.

Iedereen die kleren en spullen heeft ingebracht die niet verkocht zijn, mag na afloop kiezen wat daarmee gebeurt. Weer aannemen of doneren aan Stichting Babyspullen, een organisatie die ouders met een kleine portemonnee helpt. 

U bent van 10.00 uur tot 12.00 uur welkom op Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205, Castricum. Meer informatie: www.kinderkledingbeursdeschatkist.nl