Schrijven over je eigen leven

CASTRICUM – Herinneringen vormen de bouwstenen van je levensverhaal. Schrijven erover geeft je de kans terug te denken aan kleine en grote gebeurtenissen uit je eigen leven. Ieder van ons heeft zijn eigen geschiedenis, zijn eigen verhaal.

Wil je schrijven over je eigen leven, dan kun je in Castricum terecht bij Jan Loogman, gecertificeerd schrijfdocent. Onder de naam De Geur van Herinneringen biedt hij al enkele jaren schrijfcursussen aan. Deze keer gaat het om een reeks van veertien schrijfochtenden, één ochtend per twee weken.

De cursus begint op dinsdag 7 oktober 2014. De laatste bijeenkomst  zal zijn in april 2015. De bijeenkomsten worden gehouden in de Tuin van Kapitein Rommel (schuin tegenover NS-station Castricum) en duren van 9.45 tot 12.00 uur. Aanmelden: schrijfzucht@xs4all.nl

Meer informatie: 06 389 612 04.