Vragen op computergebied

CASTRICUM – Veel mensen hebben de afgelopen jaren kennisgemaakt met de computer, tablets en het internet.

De praktijk is de beste leerschool, maar zal ook vragen opleveren. Die kunnen gesteld worden op de woensdagochtend tussen 11.00 en 12.00 uur in de bibliotheek van Castricum. De ervaren vrijwilligers zullen proberen antwoord te geven op alle computervragen. Kan de vraag niet direct beantwoord worden, dan kan een afspraak gemaakt worden om het probleem thuis, achter de computer, op te lossen.

Naast de inloop worden ook workshops, cursussen e.d.  georganiseerd voor mensen voor wie een rustig tempo van belang is. Meer informatie is te lezen op de activiteitenkalender van de website www.welzijncastricum.nl. of in de flyer die verkrijgbaar is in de bibliotheken en bij Stichting Welzijn Castricum.