Ongeval achter camping Geversduin

CASTRICUM – Zondagochtend is een mountainbiker gewond geraakt bij een ongeval achter camping Geversduin. Dat meldt de politie aan Omroep Castricum

Op de Willemslaan, dat is een onverhard tweesporenpad, kwam een mountainbiker uit een groepje van vier een ruiter tegen op haflinger. Beiden kwamen met elkaar in aanraking, waardoor het meisje van haar paard en de mountainbiker van zijn fiets viel. 

Het meisje liep een paar schrammen op en was niet langer op de plek van het ongeval, het paard was namelijk erg geschrokken. De mountainbiker kreeg nog een hoef tegen zijn borst.

De botsing was zodanig, dat anderen alarmnummer 112 belden. Een motorambulance was snel ter plaatse, voor de zekerheid werd de man gespalt en afgevoerd naar het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Het is onbekend hoe het nu met de man gaat.

Foto: archief