Just Jazz op Castricum105

CASTRICUM – Op donderdag 11 september is het programma Just Jazz weer op de radio.

Deze keer kent het programma maar één hoofdpersoon: Louis Armstrong. Armstrong, de befaamde trompettist en daarnaast ook nog zanger, is te horen met vele beroemdheden.  Mooie duetten met Ella Fitzgerald en muzikale battles met Jack Teagarden. Maar ook de beroemde Hot Five en Hot Seven komen aan bod. Evenals de misschien nog wel beroemdere All Stars.

En hoewel het maar om één hoofdpersoon gaat, zullen de presentatoren Fred en Ineke Timmer er voor zorgen dat het een buitengewoon verrassende uitzending wordt.

Just Jazz is te beluisteren op Castricum105, tot ver in de regio in de ether op 105,0 FM. Op de digitale kabel is Castricum105 te horen op nummer 781. Ook via internet is het mogelijk om naar Castricum105 te luisteren, ga dan naar www.castricum105.nl, daar staat ook informatie over de analoge kabelfrequenties. 

Op de foto: Louis Armstrong