Spectaculaire start rugbyseizoen

CASTRICUM – Zaterdag om 15.00 uur begint CasRC het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen RC ’t Gooi. Het wordt een topwedstrijd, tegen de landskampioen van 2013.

Weliswaar had RC ’t Gooi een lichte terugval door het vertrek van enkele spelers, maar het seizoen beginnen tegen de oud-kampioen betekent wel gelijk een zware pot in het eerste competitieweekend.

Trainer Rodney Hermans kijkt met zijn team gretig naar deze wedstrijd uit. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn de selectiespelers van CasRC dit jaar de hele zomer blijven trainen. Na de promotie van het tweede team naar de eerste klasse, is bij CasRC een sterke selectie ontstaan van twee teams die beide aan de top van de nationale competitie staan.

Het kampioenschap van het tweede team, de nationale titel van Castricum op het NK Sevens en het absolute topspektakel rond de trainingsweek van de All Blacks in Castricum hebben de spelers gemotiveerd voor het nieuwe seizoen.