Kleurrijk ondernemen met AB Vakwerk

NOORD-HOLLAND – In toenemende mate maken ondernemers gebruik van Poolse medewerkers. Dat leidt bij veel bedrijven tot een kleurrijke en vruchtbare samenwerking. Om dat te benadrukken trekken op 11 september zo´n 25 Poolse en Nederlandse medewerkers door Noord-Holland.

In diverse plaatsen delen zijn producten uit die door ondernemers uit de agri- en foodbranche beschikbaar zijn gesteld. Dat varieert van diverse soorten bloemen tot groente en fruit. Zo’n honderd Noord-Hollandse relaties van AB Vakwerk ondersteunen de actie met veel enthousiasme.

Het samenbrengen van arbeidsvraag en het aanbod van vakkrachten is dé specialiteit van AB Vakwerk. Binnen de organisatie zorgt een aantal van oorsprong Poolse accountbeheerders voor de juiste match. Zij kennen als geen ander de cultuur en gewoonten van hun landgenoten.

In de Week van de Ondernemer die AB Vakwerk van 22 tot en met 26 september organiseert, wordt aandacht besteed aan de samenwerking tussen Nederlandse bedrijven en EU-medewerkers tijdens een speciale workshop. Tijdens de gratis workshop worden tips gegeven over (vaak simpele) maatregelen die kunnen leiden tot een succesvolle samenwerking. Meer informatie over de ondernemersweek is te vinden op www.ABVakwerk.nl/ondernemersweek.