60.000 kinderen in actie voor spelen en bewegen

CASTRICUM – Vanaf woensdag 10 september starten 579 basisscholen in Nederland met de verkoop van loten voor de Jantje Beton Loterij. Door mee te doen halen scholen geld op om hun schoolplein te verbeteren, spelmaterialen te kopen of leuke buitenactiviteiten te organiseren.

Vanaf woensdag 10 september starten 579 basisscholen in Nederland met de verkoop van loten voor de Jantje Beton Loterij. Door mee te doen halen scholen geld op om hun schoolplein te verbeteren, spelmaterialen te kopen of leuke buitenactiviteiten te organiseren.

Tijdens de Jantje Beton Loterij, van 10 t/m 24 september 2014 en van 20 mei t/m 3 juni 2015, verkopen leerlingen loten aan hun familie, buren of vrienden. Door mee te doen aan de loterij kunnen scholen geld inzamelen waarmee zij hun schoolplein verbeteren of een buitenactiviteit organiseren én steunen zij de buitenspeelprojecten van Jantje Beton. Van ieder verkocht lot gaat er 1 euro naar de school en 1 euro naar Jantje Beton.