Iskra opent Jazzclub met Trio Kapok

CASTRICUM – Iskra presenteert voor het komende concertseizoen een uiterst veelzijdig programma van klassiek, jazz en lichte muziek.

Op zaterdag 13 september opent Iskra Jazzclub haar concertserie met het dynamische jazztrio Trio Kapok van hoornist Morris Kliphuis, gitarist Timon Koomen en drummer Remco Menting. Met een ongebruikelijke bezetting van hoorn, gitaar en drums gaat het drietal op zoek naar eigentijdse klanken en ritmes. Morris Kliphuis combineert de klassieke kwaliteiten van de hoorn met de typische elementen van de jazz.

Hun debuutalbum Flatlands werd opgenomen bij Kytopia in Utrecht in samenwerking met jazzbassist Ernst Glerum en het Ragazze Kwartet.

Hotel het Oude Raadhuis is de relaxte ambiance voor dit gezelschap. Kaartverkoop is mogelijk via www.iskra.nl of aan de kassa. Het Oude Raadhuis is te vinden aan de Dorpsstraat 65 in Castricum. De aanvangsttijd van het concert op zaterdag 13 september is 20:30 uur, de zaal gaat open om 20:00 uur. 

Op de website van Iskra (www.iskra.nl) is meer informatie te vinden over de concerten voor het komende seizoen.

Op de foto: Trio Kapok