Word collectant en maak kans op een High Tea bij Het Ruiterhuys

CASTRICUM – De Dierenbescherming afdeling Noord-Holland Noord (NHN) zoekt collectanten voor de collecteweek van 28 september t/m zaterdag 4 oktober. De Dierenbescherming NHN heeft de opbrengsten uit de collecte hard nodig om het dierenwelzijn in de regio te bevorderen.

De meeste huisdieren in de regio hebben het goed. Ze hebben een liefhebbende baas, krijgen veel aandacht, een goede verzorging en waar nodig medische behandelingen. Maar in ieders omgeving zijn er ook nog talloze dieren die niets anders kunnen dan zwijgend een onwaardig en uitzichtloos leven lijden.

Het is nodig dat mensen voor hen spreken en voor hen opkomen. De Dierenbescherming is daar dag in dag uit mee bezig. Jaarlijks vangt de Dierenbescherming NHN circa 1.600 katten, 500 honden en 850 knaagdieren uit de regio op in haar vijf gelieerde opvangcentra. Daarnaast spelen de inspecteurs van de Dierenbescherming een belangrijke rol bij de inspectie van dierenleed in samenwerking met de Dierenpolitie.

De collecte van de Dierenbescherming vindt dit jaar plaats van 28 september t/m 4 oktober. Wie zich aanmeldt als collectant maakt kans op een heerlijke High Tea voor 2 personen bij het Ruiterhuys in Castricum. Aanmelden als collectant kan heel eenvoudig via de website van de Dierenbescherming Noord-Holland Noord www.nhn.dierenbescherming.nl.