Noord-Hollanders welkom bij viering 200 jaar Koninkrijk

HAARLEM – Vrijdag 19 september viert de provincie 200 jaar Koninkrijk met een indrukwekkende voorstelling. De tuin van het provinciehuis in Haarlem wordt eenmalig omgetoverd tot een openluchttheater waar een unieke show wordt vertoond.


In de show komen 200 jaar Koninkrijk, beelden van het waterrijke Noord-Holland en de geschiedenis van Paviljoen Welgelegen samen in één verhaal.  De nieuwbouw van het provinciekantoor aan de Dreef is letterlijk het decor van het schouwspel dat bestaat uit een lichtshow, bewegend beeld, live entertainment en muziek. Maximaal 1200 mensen kunnen deze show bijwonen.   

De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan tot 12 september via de website: www.noord-holland.nl  De voorstelling wordt drie keer vertoond en begint om 21.00 uur, 22.00 uur en om 23.00 uur. Meer informatie: www.onh.nl