Komend weekend Voetbal Talenten Toernooi bij FC Castricum

CASTRICUM – Komende zondag 31 augustus wordt er een voetbal talenten toernooi gespeeld bij FC Castricum voor F-pupillen.

Een toernooi dat FC Castricum organiseert in samenwerking met de stichting VTT. Op dit toernooi zijn er tickets te verdienen voor het Nederlands kampioenschap F-pupillen dat later dit seizoen wordt gespeeld. 

Naast het voetballen staan ook sportiviteit en de gezonde sportkantine centraal. Zo is er een beker te winnen door de sportiefste ploeg, bij elke wedstrijd kunnen er hiervoor punten verdiend worden. De sportiefste ploeg maakt ook nog kans op een ticket voor het NK. Daarnaast staat de stichting VTT voor de gezonde sportkantine, zodat gezond sporten en gezond eten hand in hand gaan.

Het toernooi begint om 9:30u, waarbij de teams het veld op komen lopen en worden voorgesteld aan het publiek. Nadat iedereen op het veld is zal Emergo het Wilhelmus ten gehoren brengen, waarna het voetbalgeweld zal beginnen. ’s ochtends zijn de poule wedstrijden en ’s middags wordt gestreden voor het kampioenschap en het schaduwkampioenschap. Het beloofd hoe dan ook een mooie voetbal dag te worden en u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op Sportpark Noord End en wellicht één van de gezonde snacks in de kantine te proberen.