Asfaltwerkzaamheden UItgeesterweg

CASTRICUM – De gemeente Castricum gaat het deel van de Uitgeesterweg, dat binnen de bebouwde kom valt, asfalteren. De werkzaamheden worden grotendeels ’s nachts uitgevoerd om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken.

Maandag 1 september tot en met woensdag 3 september worden werkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd. De werkzaamheden starten om 20.00 uur en duren tot 06.00 uur de volgende ochtend. Auto verkeer is dan niet mogelijk.

Na het asfalteren worden er ’s nachts grastegels in de berm aangebracht en overdag wordt het straatwerk voor de huisnummers 13 tot en met 23 vernieuwd .

Asfaltwerkzaamheden zijn afhankelijk van het weer. Bij slecht en of onwerkbaar weer kan de planning in tijd uitlopen.

Meer informatie: F. Schönig, 0251-661 142 of frankschonig@castricum.nl .