Toonbeeld start cursusseizoen met openlessenweek

CASTRICUM – Vanaf zaterdag 13 september zet Toonbeeld, centrum voor de kunsten in Castricum, haar deuren open. Het cursusseizoen gaat van start en bij diverse cursussen zijn nog plaatsen voor nieuwe deelnemers.

Het is goed gebruik bij Toonbeeld om nieuwe cursisten de gelegenheid te geven een eerste les vrijblijvend te komen meedoen om kennis te maken met de docent, hun werkwijze. U betaalt deze les alleen als u besluit zich aan te melden voor de hele cursus.

Maandag 15 september is een drukke dag. Om 9.30 uur start van de cursus Kalligrafie onder leiding van Lense Elzinga. Om 13.30 uur beeldhouwen met Leo van den Bos. Maandagavond 15 september is de start van de nieuwe keramiekcursussen van Wilma Bosland.

Op woensdagmiddag 17 september om 16.00 uur is er een nieuwe kindercursus druktechnieken en keramiek. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom. Woensdagavond 17 september gaat ook tekenen en schilderen onder leiding van Angele van den Thillart van start.

Er zijn nog enkele plaatsen bij de cursus steenhakken op zaterdag, die 13 september vanaf 10.00 uur van start gaat. Buiten de openlessen week om, gaat 25 oktober een maandelijkse cursus pottenbakken van start. 

Aanmelden voor de openlessen kan d.m.v. een mail naar tnbeeld@xs4all.nl of een telefoontje naar de administratie van Toonbeeld tijdens kantooruren (0251) 659012. Meer informatie: www.toonbeeld.tv