Schilders op straat op Open Monumentendag

CASTRICUM – Perspectief Castricum organiseert op Open Monumentendag een lokale versie van het Franse ‘Peintres dans la rue’.

Bij de aftrap voor het nieuwe seizoen, tijdens Open Monumentendag op zondag 14 september stelt Perspectief zijn atelier aan de Van Oldenbarneveltweg open voor schilders en tekenaars die met het thema van dit jaar “OP REIS” of een eigen onderwerp aan de slag willen.

Iedereen die wel eens een potlood of kwast ter hand neemt om wat te tekenen of te schilderen,  wordt van harte uitgenodigd om aan dit evenement deel te nemen. Alle deelnemers worden om 10 uur verwelkomd in de ateliers van Perspectief en ontvangen naar keuze teken- of aquarelpapier of een schildersdoek.

Vervolgens kunnen zij met hun eigen materiaal in de omgeving van Perspectief of op een zelf te bepalen plek aan het werk gaan. Om 16 uur worden alle deelnemers met hun kunstwerken in het atelier terug verwacht waar alle werkstukken door een professionele kunstenaar worden besproken.

Meer informatie staat op de website www.perspectiefcastricum.nl.