Voetbal talenten toernooi bij FC Castricum

CASTRICUM – Zondag 31 augustus wordt er een voetbal talenten toernooi gespeeld bij FC Castricum voor F-pupillen. Een toernooi dat FC Castricum organiseert in samenwerking met de stichting VTT.

Op dit toernooi zijn er tickets te verdienen voor het Nederlands kampioenschap F-pupillen dat later dit seizoen wordt gespeeld.

Naast het voetballen staan ook sportiviteit en de gezonde sportkantine centraal. Zo is er een beker te winnen door de sportiefste ploeg. De sportiefste ploeg maakt ook nog kans op een ticket voor het NK. Daarnaast staat de stichting VTT voor de gezonde sportkantine. Op deze dag blijft de frituur uit en worden er bijvoorbeeld broodjes gezond verkocht of je kan een broodje gehaktbal of knakworst krijgen.

Het toernooi begint met een defilé om 9:30u, waarbij de teams het veld op komen lopen en worden voorgesteld aan het publiek. Nadat iedereen op het veld is zal Emergo het Wilhelmus ten gehore brengen, waarna het voetbalgeweld zal beginnen.

(Foto: Jacob de Maar)