Toonbeeld op het Bakkersplein

CASTRICUM – Evenals vorig jaar opent Toonbeeld het nieuwe cursusseizoen met een grootse presentatie op het Bakkersplein. Op zaterdag 6 september kunt u tussen 11.00 en 16.00 uur alle informatie verzamelen over de cursusmogelijkheden bij Toonbeeld.


Docenten van de afdeling Muziek en hun leerlingen verzorgen deze middag optredens op het podium maar u, of uw kind, kan ook zelf een muziekinstrument proberen te bespelen en advies aan de docenten vragen over de lesmogelijkheden.

Bij Toonbeeld heeft u de gelegenheid om uw talent te ontdekken en te ontwikkelen. Alvast meer weten over de cursussen? Kijk op www.toonbeeld.tv of neem contact op met de administratie: tnbeeld@xs4all of 0251 65 90 12

Ook bij regen zullen de activiteiten gewoon doorgaan in tenten op het plein.