Spullen gevraagd voor rommelmarkt van Music-Train

CASTRICUM – Heeft u spullen over die te mooi zijn om weg te gooien? De mensen van Music Train zijn er blij mee. Misschien is het een idee om deze zomer en voor de herfst nog wat op te ruimen! Ook boeken zijn welkom.


Zoals u van Music Train gewend bent, houden ze op zaterdag 27 september haar jaarlijkse rommelmarkt in de Maranathakerk in Castricum. De groep is op zoek naar materiaal wat de moeite waard is om te verkopen, en wat u kwijt wilt. Huishoudelijke spullen, tassen, kleding, boeken, platen, dvd’s of speelgoed; het is allemaal welkom.

De spullen kunnen op vrijdag 26 september vanaf 14:00 naar de Maranathakerk gebracht worden. De opbrengst van de artikelen reserveert Music Train voor de nieuwe show, die gepland staat voor eind november 2015.