Repair Café in De Bakkerij

CASTRICUM – Heb je kleding met versleten plekken en wil je weten hoe je dat op een hippe manier kunt repareren? Zit er een naadje los bij een broek? Hoe repareer je kapotte broekzakken? En wat te doen met je kapotte koffieapparaat of lekke fietsband?

Op zaterdag 30 augustus vindt er weer een Repair Café plaats in De Bakkerij in Castricum. Je  kunt langskomen voor verschillende reparaties, bijvoorbeeld textiel. De textielvrijwilligers vinden het ook leuk om adviezen te geven bij haak- of breiwerk.

Verder kunnen kleine elektrische en huishoudelijke apparaten ter reparatie aangeboden worden. Ook kun je komen voor advies over het repareren van fietsen en voor kleine computerproblemen. Naast gerepareerde spullen brengt een Repair Café ook veel gezelligheid. Je kunt wat drinken aan de bar van De Bakkerij.

Repair Café wordt vier keer per jaar georganiseerd door Transition Town Castricum en De Groene Bak en is toegankelijk voor jong en oud.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 30 augustus van 14.00 tot 17.00 uur in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum. De entree is gratis (giften zijn welkom). Je betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico.