Alzheimer Nederland zoekt versterking

CASTRICUM – Alzheimer Nederland behartigt de belangen van mensen met dementie. Deze stichting zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van deze patiënten en de strijd tegen dementie.

Belangrijke activiteiten zijn het Alzheimer Café, belangenbehartiging, optreden als spreekbuis van de doelgroep en verspreiding van informatie over dementie.

Voor de afdeling Midden-Kennemerland zoekt Alzheimer Nederland twee nieuwe bestuursleden: een penningmeester en een bestuurslid voor de PR en beheer van de website. Twee functies met inhoud voor wie van een beetje uitdaging houdt!

Wie interesse heeft in één van deze vacatures of ander vrijwilligerswerk, kan kijken op de vacaturebank: www.vrijwilligerswerkcastricum.nl  of contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk (onderdeel van Stichting Welzijn Castricum).  Telefoon: 0251 65 65 62, email: vcc@welzijncastricum.nl.  Bezoekadres:  Geesterduinweg 5, Castricum.